Betaalbare kapper in Zetten

Knippen

De allernieuwste knip-, snij- of slice techniek


Voorafgaand aan uw knipbeurt kijken wij goed naar uw haar. Op basis van deze analyse in combinatie met uw gezichtsvorm en persoonlijke wensen geven wij u advies op maat over het kapsel dat het beste bij u past. Hierbij houden we uiteraard rekening met de laatste mode en trends op het gebied van haar. U verlaat de kapsalon met een tijdloos kapsel of juist een moderne coupe naar uw wens. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Salon Le Mathenique. Maak een afspraak en maak uw wensen kenbaar.


UNIEK: de spinning slize techniek, als enige ontworpen door Theo Peeters. Vraag alvast naar de mogelijkheden.


Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste inter slice- techniek en knippen wij uw coupe vanaf € 18,50.


Tevens is er airco in de kapsalon, waardoor de salon altijd een comfortabele temperatuur heeft.

  • Kapsalon
  • Kapsalon

Kleuren, styling en advies

Het nieuwste high- en lowlights systeem met meerdere verschillende kleuren op een natuurlijke manier door elkaar heen aangebracht. Ons kleursysteem is helemaal op natuurbasis.


Al deze systemen zijn door Theo Peeters ontworpen en dat is ook ons specialisme.

Inclusief knippen vanaf € 38,50

Samen met u creëren we uw gewenste look en stijl. Uw haarspecialist bij Salon Le Mathenique is gespecialiseerd in alle facetten van het kappersvak en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en knip- en kleurtechnieken. U krijgt wanneer gewenst goed advies over uw coupe en kleur. Niet alleen knippen en kleuren behoren tot de mogelijkheden, ook voor permanenten en andere kappersbehandelingen maakt u een afspraak bij Salon Le Mathenique.


Laat u adviseren over de kleur die perfect bij uw huidskleur past. Kleuring vindt plaats op basis van natuurlijke producten (geen ammonia) waardoor het haar een mooi verzorgd en glanzend uiterlijk behoudt.


U wilt uw haar natuurlijk thuis kunnen stylen alsof u net van de kapper komt. Daarom leggen wij ook altijd uit hoe u uw haar het beste zelf stylet en welke producten hiervoor nodig zijn. 


U kunt bij ons gebruikmaken van het nieuwste high- en lowlights systeem (zie foto's hieronder). Dit systeem combineert meer dan 6 verschillende kleuren op een natuurlijke manier. Dit kleursysteem is volledig op natuurbasis.


Daarnaast maken wij gebruik van de allernieuwste kleurpigmentatietechniek. Veel mensen gaan van donker haar naar blond. Bij ontkleuren ontstaan er altijd rood, oranje, of geel pigmenten. Die krijgt men bijna niet weg. Bij ons nieuwste systeem is dat verleden tijd. Door middel van secondaire pigmenten nuanceer je de kleur weer naar iedere gewenste kleur blond. Onze nieuwste kleuren zijn: as beige, cendree beige, cendree grijs en cendree blond.


Alleen bij salon lemathenique verkrijgbaar! Informeer naar de mogelijkheden.


Al deze systemen zijn door Theo Peeters ontworpen en dat is ook het specialisme waar u bij Theo Peeters gebruik van kunt maken.

  • Nieuwste kapsels
  • Nieuwste kapsels

Op een Antwerpse modeshow hebben deze dames met succes geschitterd. Theo Peeters heeft deze modellen zelf gecreëerd en tevens gestyled met zijn eigen kniptechniek. Deze kniptechniek knipt zowel halflang als lang haar verticaal en geeffileerd.

InStyler

Nu bij ons te koop voor slechts € 49,95 (normaal: € 79,50).


Bent u uw krullen of steile haar zat en heeft u geen zin meer om in de weer te zijn met stijl- en krultangen die niet het gewenste resultaat opleveren? Met de InStyler zult u wel tevreden zijn, welk haartype u ook heeft! Super makkelijk uw haar stylen, zonder het te beschadigen. De InStyler heeft een stijllang met roterende verhitte cilinder en borstel. Kies voor stijl haar of een grove krul. Als u uw haar met de InStyler in het gewenste model brengt, wordt uw haar ook nog eens zijdezacht.

Macculair Hair Therapy

U kunt bij Salon Le Mathenique terecht voor verschillende behandelingen met de geavanceerde haartherapieproducten van Macculair Hair Therapy. Deze nieuwe lijn van zestien therapeutische producten biedt behandelingen voor een scala aan haarproblemen, van dun, fijn en slap haar tot zeer droog en beschadigd haar. Naast het oplossen van haarproblemen, biedt het ook behandelingen om bijvoorbeeld uw kroeshaar op een gezonde manier blijvend steil te maken.

Vraag onze specialisten in de salon naar de mogelijkheden voor uw haar. Wij bieden therapiesessies van 25 minuten aan, speciaal toegespitst op uw individuele haarproblemen of -wensen. De productlijn bestaat uit zestien uitgekiende therapeutische producten die het gehele spectrum van haarproblemen bestrijken, zoals pluishaar, geblondeerd of gekleurd haar, droog haar, geoxideerd haar, slap haar, beschadigd haar, broos haar, dof haar en nog veel meer. Veelgebruikte therapieën zijn bijvoorbeeld:

• Therapy Nr. 2 Active Pro
Een therapie voor dun, fijn en slap haar
• Therapy Nr. 4 Botox
We ‘polijsten’ uw haar om pluizig, geverfd en weerbastig haar weer gezond te maken
• Therapy Nr. 6 Keratine Straightener
Hiermee maken we krullend en kroezig haar blijvend glad

Wilt u dat uw haar er niet alleen prachtig uitziet, maar ook volledig gezond is? Vraag onze haarspecialisten naar de mogelijkheden.

Zie hier een paar van onze tevreden klanten:

Meer over de Macculair Hair Therapy